Mukaan toimintaan

Rauhantyö näyttää siltä kuin tekijänsä, ja juuri sinun intoasi ja taitojasi tarvitaan. Sadankomitean toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet, ja yli 50-vuotiaan järjestön jäsenkirjo onkin varsin laaja. Jäsenyys ja toimintaan osallistuminen voivat kulkea käsi kädessä, mutta voit myös osallistua kaikkeen toimintaan liittymättä jäseneksi tai olla jäsen yksinkertaisesti kannattaaksesi rauhantyötä. Valinta on sinun!

Sadankomitealla on tarjota monenlaista kiinnostavaa tekemistä heille, jotka haluavat tehdä konkreettisia tekoja rauhan eteen:

 • Tykkäätkö kirjoittaa juttuja tärkeistä aiheista tai tehdä kuvituksia?
  Tule mukaan tekemään Pax- tai Ydin-lehteä tai kirjoita vaikka sanomalehteen mielipidekirjoitus!
  Ota yhteyttä Paxin päätoimittaja Eekku Aromaahan tai Ydin-lehden päätoimittaja Arja Alhoon.
 • Haluatko parantaa maailmaa keskustelemalla ja vaikuttamalla?
  Esimerkiksi Sadankomitean turvallisuuspoliittinen työryhmä tai paikka järjestön hallituksessa saattaisivat kiinnostaa sinua.
  Ota yhteyttä Sadankomitean puheenjohtaja Timo Mieloseen tai pääsihteeri Anni Lahtiseen.
 • Pidätkö uusien ihmisten kohtaamisesta ja käytännön rauhantyöstä?
  Tarvitsemme jatkuvasti vapaaehtoisia messuille, festareille ja muihin tapahtumiin esittelemään järjestön toimintaa ja tavoitteita. Lisäksi etsimme uusia lahjakkuuksia rokkaamaan Pax-klubeilla ja käsistään käteviä ideoimaan järjestölle uusia myyntituotteita.
  Ota yhteyttä Sadankomitean järjestökoordinaattori Minna Vähäsaloon tai pääsihteeri Anni Lahtiseen.

Sadankomiteassa voit tehdä sitä mistä tykkäät ja edistää samalla hyvää asiaa.

Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on osallistua lukuisiin tapahtumiimme ja tulla vetämään Sadankomitean työntekijöitä tai aktiiveja hihasta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia toimistolle. Mikäli olet kiinnostunut Sadankomitean juuri nyt käynnissä olevasta rypäleasekampanjasta, liity ihmeessä rypäleasekampanjalaisten  Facebook-ryhmään. Voit myös liittyä Sadankomitean yleiseen ryhmään ja seurata meitä niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissa.

Muista myös että rauhanjärjestöjen koti Rauhanasema Helsingissä Pasilassa on avoin vierailijoille ja rauhantyöstä kiinnostuneille. Voit halutessasi sopia kanssamme tee- tai kahvihetken ja kuulla lisää siitä mitä Sadankomitea tarjoaa juuri sinulle. Tervetuloa mukaan toimintaan!