Sadankomitean jäseneksi

Jäsenyys rauhanjärjestössä on ensisijaisesti kannanotto rauhan puolesta ja taloudellista tukea työmme mahdollistamiseen. Jäsenenä saat lisäksi jäsenetuna Ydin-lehden tilauksen, Pax-lehden paperinumeron sekä jäsenkirjeet ja alennuksia joistain Sadankomitean tuotteista. Halutessasi voit myös tulla mukaan toimintaan ja edistää rauhantyötä vielä enemmän.

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Sadankomitean jäseneksi tai pyytää lisätietoja jäsenyydestä.

Liittymislahjana uudet jäsenet saavat valita itselleen kirjan Rauhanaseman verkkokaupan Sadankomitean valikoimasta. Kirjoitathan lisätietoja-kenttään, minkä kirjan haluatte, niin lähetämme sen jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Jäsenmaksu (40 euroa tai 20 euroa vähävaraisilta, esim. opiskelijat, siviilipalvelusvelvolliset, kotivanhemmat ym.) maksetaan suoraan Sadankomitean tilille FI59 5541 2820 0003 06. Laitathan viestikenttään yhteystietosi, niin osaamme merkitä tiedot oikein jäsenrekisteriin ja jäsenetuna tuleva Ydin-lehti löytää perille.

Millaista on olla sadankomitealainen, ja miksi Sadankomiteaan on liitytty? Joka kuukausi yksi jäsenemme kertoo sivuillamme sadankomitealaisuudestaan. Kertomuksia voit lukea Rauhan tiellä -kampanjasta.

Liittyessäni Sadankomitean jäseneksi sitoudun maksamaan Sadankomitean kulloinkin voimassa olevan jäsenmaksun. By becoming a member of the Committee of 100 in Finland, I commit to paying the membership fee.